Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA ViaBill MobilePay Anyday Apple Pay Google Pay

PGA Pro Robert Greve

Jeg er født og opvokset i Helsingør, og siden jeg var 3 år gammel har jeg spillet golf i Helsingør Golf klub. Senere efter at have været elev i Aarhus Golf klub færdiggjorde jeg min uddannelse i 1993 som golftræner. Sideløbende hermed spillede jeg på Challenge Touren.

Efter nogle år blev jeg enig med mig selv om at stoppe tourgolfen, da jeg synes det var sjovere og mere spændende at undervise andre.

Som træner får jeg lige så meget glæde af at undervise en begynder som en tourspiller. Mine tanker er at holde tingene simple og nemme at forstå. Der er meget teknik i et golfsving, men man behøver ikke at fortælle alt på en gang, da det så er sværere at få eleven til at udføre slaget.

Udstyr

Jeg bruger video med high speed og motion pro redigering. Til måling har jeg både Trackman samt Foresigth GC2 måler. De er nemme at bruge, og jeg får rigeligt med data. Derudover kan jeg have dem med ud på banen, hvilket er en stor fordel til spillelektioner og indspilstræning.

Trackman; Trackman er en dansk opfindelse som bliver brugt til golfundervisning, den bliver brugt i hele verden af både golftrænere men også PGA Tour spillerne.  Maskinen giver rigtigt mange forskellige informationer, både tal, video og grafik af golfslaget.
 
Med Trackman får du undervisning med dine egne, helt unikke tal. Det vil sige at radaren måler alt hvad der sker med bold, skaft og køllehovedet.
Når du slår en bold, kommer alle slagets tal op på en skærm, så du kan se hvad der sker, og få en forklaring på hvorfor du slår som du gør. Groft sagt får du alt på nær en forklaring på hvad du skal lave om på, dette er så min opgave.
 
Efter hver træningssession vil dine tal blive gemt, og vi kan derfor hele tiden lave lidt statistik og se om du forbedrer dig på de ting som vi træner på.
 
Fitting er det også blevet nemmere, nu kan vi sammenligne dit gamle udstyr med det nye, og du kan selv være med til at se forskellen, ikke bare hvad der sker med længden men også om dine slag bliver mere stabile. Trackman viser os hele tiden et gennemsnit, på netop den kølle du står med i hånden. Så vi kan både sammenligne dine slag med to forskellige køller, men vi kan også lade dig slå 20 slag med hver, og se om du gennemsnitligt har vundet længde og stabilitet ved at skifte din gamle driver ud med en nyere model.
 
Dette er dog blot kun en lille del af hvad den kan så book en lektion og få en AHA oplevelse.

Kort om mig

1990: Turnede Pro
1991 - 1993: Challengetour spiller
1991 - 1992 og 1993: Tourskole
1990 - 1993: I lære hos Per Greve i Aarhus Golf Club
1994: Uddannet golftræner fra Trænerskolen i Ålborg
1994 - 1998: Golftræner i Smørum Golfcenter
1998 - 1999: Headpro i Harekær Golf klub
1999 - nu: Headpro i Fredensborg Golf Club
2000: Dansk PGA mester for A-pro'er